Bijeenkomsten op hoog niveau

De watertoren in de Belcrum biedt een inspirerende omgeving om elke bijeenkomst tot een succes te maken. Of het nu gaat om een receptie, om een cursus of een groepsgesprek. Hier geven we een korte omschrijving.

Wil je een receptie op hoog niveau in de Watertoren? Dat kan voor groepen tot 50 personen in:

  • De Oude Pompkamer (begane grond). Met (gedeelde) toilet en catering op afspraak. Statafels beschikbaar. Maximaal 20 (zittend) of 25 (staand) personen. In combinatie met ‘Water bij de Wijn’ geschikt voor groepen tot 60 personen.
  • Of een receptie in ‘Water bij de Wijn’ (begane grond): de oude vide, met een fenomenaal uitzicht op de binnenzijde van de hele toren tot aan de onderkant van de waterbak. Zo’n 29 meter boven je… Met (gedeelde) toilet en catering binnen handbereik. Statafels beschikbaar. Maximaal 30 (zittend) of 40 (staand) personen. In combinatie met de Oude Pompkamer geschikt voor groepen tot 60 personen.
  • Het ‘Onder Water’ (vierde verdieping). Dit is de panoramaverdieping direct onder de waterbak. Met 360 graden uitzicht over heel Breda, op ruim 30 meter hoogte. Op hoog niveau dus. Deze voormalige ‘werketage’ heeft ook veel authentieke elementen. De verdieping beschikt over een eigen keuken (met magnetron) en toilet. Statafels beschikbaar. Maximaal 30 (zittend) en 50 (staand) personen.  Voor meer uitgebreide catering met frisdrank/bier en hapjes, lunch of diner werken we samen met een cateraar.

Wil je een educatief bedrijfsuitje (met een rondleiding) in de Belcrumwatertoren? Dat kan voor groepen tot ca 25 personen.

  • Leuk en praktisch om te koppelen aan een vergadering in de Belcrumwatertoren. Mogelijkheid voor rondleiding voorafgaand, tijdens of na de vergadering tegen meerprijs van € 50, bij huur van 1 dag van een ruimte gratis (onder voorbehoud tijdige afspraak).
  • Een combinatie met een hapje en een drankje? Voor meer uitgebreide catering met frisdrank/bier en hapjes, lunch of diner werken we samen met een cateraar.

Prijs bijeenkomsten overdag per dagdeel, van 8.00 uur tot 12.30 uur of van 13.00 uur tot 17.30 uur:

  • Oude Pompkamer € 125
  • Panoramaruimte € 150

Prijs recepties van 16.00 uur tot 21.00 uur of bijeenkomsten ´s avonds (van 19.00 uur tot 22.30 uur):

  • Oude pompkamer € 200
  • Panoramaruimte € 250

Bijeenkomsten met koffie, thee, water?

  • Koffie/thee/water in kannen: € 3 per persoon

Bijeenkomsten met hapjes, drankjes, lunch of diner? Meer of andere wensen voor catering? Neem contact op met Ineke Spapé of Herman van Rooijen.

Prijspeil januari 2019