Hieronder de bedrijven die vanuit en in de Belcrumwatertoren hun diensten aanbieden. 

Ook op zoek naar bijzondere werklocatie? Allerlaatste kantoorruimte te huur in de Belcrumwatertoren

De Belcrumwatertoren beschikt over een aantal bijzondere ruimtes, die (deels) te huur zijn. We bieden niet alleen ruimte voor werkplekken. In de toren is ook plaats voor vergaderingen, cursussen, bijeenkomsten of een receptie (eventueel met rondleiding).In de Belcrumwatertoren hebben zich inmiddels 10 bedrijven gevestigd. Wat die doen? Zie hierna een bloemlezing per bedrijf.

Zoek je net als enkele andere bedrijven in onze watertoren een vaste werkplek? Momenteel hebben we de ALLERLAATSTE units: een van 17m2 en een van 34m2. nog vrij. Huurprijs: € 425 en € 845 (incl. service- en energievoorschotten, excl. BTW).
Voor andere vragen of maatwerk: neem contact op met Ineke Spapé.

SOAB Adviseurs Woon- en Leefomgeving: www.soab.nl en www.facebook.com/soabbreda. SOAB kenmerkt zich door een eigen stijl van werken. Ambachtelijkheid, bevlogenheid en invoelingsvermogen spelen een rol naast een gezonde portie eigenwijsheid. We zijn vaak pionier of kwartiermaker voor nieuwe projecten en zetten de bakens voor een duurzame, mensgerichte toekomst uit. Dat doen we in opdracht van gemeenten, provincies, woningcorporaties projectontwikkelaars, belangenverenigingen en bedrijven. Daarnaast schrijft en werkt SOAB mee aan websites, folders, publicaties en werkmappen voor haar opdrachtgevers. Regelmatig dragen we bij aan workshops, cursussen en congressen. SOAB is vooral actief op het gebied van Mobiliteit, Wonen en de dagelijkse Woon- en leefomgeving. Zoveel mogelijk samen met de gebruikers, want zij kennen hun woon-, werk- of leefomgeving immers het beste. Welke stakeholders is maatwerk, maar dat varieert van gemeenten, woningcorporaties en bewonersgroepen tot ondernemersverenigingen, seniorengroepen of scholen. De samenhang tussen ruimtelijke kwaliteit en haar gebruikers neemt een belangrijke plaats in: zo verleidt een goed-ingerichte ruimte mensen om er (langer) te verblijven en er (meer) te consumeren. Dus herinrichting van straten of gebieden, waar ook kwetsbare ruimtegebruikers als kinderen en senioren of mensen met een handicap de ruimte krijgen. Dat doen we met zelf-ontwikkelde concepten als Geschikt Wonen voor Iedereen (GWI) of met het Amerikaanse concept Placemaking, wat we als een van de weinigen in Nederland mogen toepassen.

Droomwonen: www.droomwonen.com. Droomwonen.com is een specialistisch adviesbureau dat veel wordt betrokken bij het initiëren, adviseren en begeleiden van projecten waarbij de invloed van de consument maximaal is. Daarnaast helpen wij bedrijven en organisaties door (strategische) advisering, herontwikkeling en het begeleiden van vastgoedprojecten binnen de sector woningbouw. De doelgroepen waarvoor wij werken bestaan uit gemeenten, woningbouwcorporaties, beleggers, projectontwikkelaars en CPO groepen. Daarnaast hebben wij een grote achterban van ruim 350 huishoudens, hierdoor hebben wij goed inzicht in de huidige marktvraag en een heldere visie op de toekomstige marktontwikkelingen. Onze werkwijze is gebaseerd op het werken met partnerships, wij beschikken hiervoor over een groot netwerk van samenwerkingspartners dat ons indien gewenst in alle verschillende fasen van het proces kan ondersteunen. Tenslotte beschikken wij door de gedifferentieerde achtergrond van onze bestuursleden over een zeer deskundig team om uw project te begeleiden en de gewenste woningen conform planning, de hoogste kwaliteitseisen en binnen het vastgestelde budget op te leveren.

Skiland: www.skikamp.nl. Skiland is de leukste skireizenorganisator van Nederland en is met recht dé skikampenspecialist. Wij organiseren skikampen voor scholen en particuliere deelnemers, gericht op jongeren tussen 13 en 19 jaar. Hierbij bieden wij zoveel mogelijk all-in skikampen aan waardoor de klant zo min mogelijk zorgen heeft. Wij onderscheiden ons door onze veiligheidsprocedures, onze lage all in prijzen voor een écht compleet pakket en vooral door onze CREW en kampleiding die een superkamp kunnen organiseren voor alle deelnemers. Skiland is lid van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en hanteert strikte veiligheidsmaatregelen en is al jaren gecertificeerd door de Tüv. Skiland is aspirant-lid van de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators)  en verwacht het lidmaatschap in 2015 te behalen. Voor meer informatie over Skiland: www.skikamp.nl of bel met ons op 076-888 40 45.

EchoBabyBreda www.echobabybreda.nl. EchoBabyBreda is gevestigd op de eerste verdieping van de Belcrumwatertoren. Je kunt hier terecht voor het maken van de mooiste foto’s en films van je ongeboren kindje.  Kwaliteit maar ook een fijne sfeer zijn heel belangrijk. Die eerste beelden van je kindje zijn speciaal en onvergetelijk. Daar doen we ons uiterste best voor. Kijk voor meer info op onze website www.echobabybreda.nl en maak online een afspraak. Kom met z’n 2 en of met vrienden en familie. Iedereen is welkom! Tot binnenkort bij EchoBabyBreda!

SLIM Assessments www.slimassessments.nl. Wij zijn een onafhankelijk assessmentbureau dat zowel de kandidaat als de organisatie ondersteunt in het verkrijgen van meer inzicht in de mogelijkheden van de betreffende kandidaat in het kader van in-, door- en uitstroom. Hierbij ligt onze focus op het achterhalen van wat iemand WEL kan (talentbenadering) en in mindere mate op wat iemand NIET kan (deficiëntiemethode). Dit vanuit de filosofie dat mensen succesvol zijn wanneer zij doen wat bij hun kwaliteiten past. Met onze zorgvuldige, klantgerichte werkwijze en de inzet van innovatieve en betrouwbare (online) test- en assessment instrumenten, garanderen wij dat u binnen enkele dagen (vaak nog sneller) beschikt over een betrouwbare, betaalbare beantwoording van uw vraag en een praktisch toepasbaar advies.

SIMS Internetmarketing www.sims.nu.Specifieke Internet Marketing Strategieën: uw producten of diensten op een verantwoorde manier onder de aandacht brengen op de plaatsen waar uw doelgroep zich op het internet begeeft? SIMS.nu Internet Marketing helpt u met het bepalen van uw online strategie. Met behulp van verschillende SEA en SEO elementen die voor uw bedrijf, branche, product en/of dienst relevant zijn wordt er gekeken naar een lange termijn oplossing. Dat doet SIMS door uw bedrijf onder de aandacht te brengen op de plekken waar uw doelgroep zich op het internet begeeft. Door middel van tekst en banner advertenties op Google, Gmail, Bing, Facebook, Marktplaats, Youtube, Apps, etc. Maar ook met meten: door het gedrag van de bezoekers van uw site goed te analyseren wordt er ingespeeld op onder andere trends. Het is belangrijk uw doelgroep te segmenteren zodat specifieke, persoonlijke benadering mogelijk is. En tot slot: converteren. Elke website of webwinkel het doel te converteren. SIMS Internet Marketing helpt u met het maken van doelstellingen en het bepalen van uw return on investments.

Binnenkort meer over onze laatste Toreniers…