Wie bieden hun diensten aan vanuit de Belcrumwatertoren? 

Ook op zoek naar een monumentale werklocatie? Allerlaatste kantoorruimte te huur in de Belcrumwatertoren! De Belcrumwatertoren beschikt over een aantal bijzondere ruimtes, die (deels) te huur zijn. We bieden niet alleen ruimte voor werkplekken. In de toren is ook plaats voor vergaderingen of kleine bijeenkomsten (eventueel met rondleiding). Zoek je net als enkele andere bedrijven in onze watertoren een vaste werkplek? Momenteel hebben we de ALLERLAATSTE units: een van 12m2 en een van 46m2. nog vrij. Interesse? Neem contact op met Ineke Spapé.

In de Belcrumwatertoren hebben zich inmiddels 7 bedrijven gevestigd. Wat die doen? Zie hierna een bloemlezing per bedrijf.

SOAB Adviseurs Woon- en Leefomgeving: www.soab.nl en www.facebook.com/soabbreda. SOAB kenmerkt zich door een eigen stijl van werken. Ambachtelijkheid, bevlogenheid en invoelingsvermogen spelen een rol naast een gezonde portie eigenwijsheid. We zijn vaak pionier of kwartiermaker voor nieuwe projecten en zetten de bakens voor een duurzame, mensgerichte toekomst uit. Dat doen we in opdracht van gemeenten, provincies, woningcorporaties projectontwikkelaars, belangenverenigingen en bedrijven. Daarnaast schrijft en werkt SOAB mee aan websites, folders en publicaties voor haar opdrachtgevers. Regelmatig dragen we bij aan workshops, cursussen en congressen. SOAB is vooral actief op het gebied van Mobiliteit, Wonen en de dagelijkse Woon- en leefomgeving. Zoveel mogelijk samen met de gebruikers, want zij kennen hun woon-, werk- of leefomgeving immers het beste. Welke stakeholders is maatwerk, maar dat varieert van gemeenten, woningcorporaties en bewonersgroepen tot ondernemersverenigingen, seniorengroepen of scholen. De samenhang tussen ruimtelijke kwaliteit en haar gebruikers neemt een belangrijke plaats in: zo verleidt een goed-ingerichte ruimte mensen om er (langer) te verblijven en er (meer) te consumeren. Dus herinrichting van straten of gebieden, waar ook kwetsbare ruimtegebruikers als kinderen en senioren of mensen met een handicap de ruimte krijgen. Dat doen we met zelf-ontwikkelde concepten als Geschikt Wonen voor Iedereen (GWI), Kindlint, Walking4School, Cycling4School, Mobiliteitswinkel of met Placemaking.

WURX werkt op eigen kracht aan veiliger verkeer met projecten als Stop voor Rood, zebra-acties, e-biketrainingen en meer.

Raetsluy Advocaten: Raetsluy staat bekend om een laagdrempelige aanpak. Wij zijn altijd goed bereikbaar, presteren snel en komen meteen to the point. U wilt een duidelijk advies, dus geven we u uitleg in normale taal. En geen overdreven papierwerk als het niet nodig is, zo houden wij de kosten voor de klant ook laag. Wij hanteren korte lijnen, altijd rechtstreeks naar uw eigen, betrokken, adviseur. Wij lossen veel op via onderhandeling, maar schuwen niet te procederen als dat nodig is om uw doel te bereiken. https://raetsluy.nl/

EchoBabyBreda www.echobabybreda.nl. EchoBabyBreda is gevestigd op de eerste verdieping van de Belcrumwatertoren. Je kunt hier terecht voor het maken van de mooiste foto’s en films van je ongeboren kindje.  Kwaliteit maar ook een fijne sfeer zijn heel belangrijk. Die eerste beelden van je kindje zijn speciaal en onvergetelijk. Daar doen we ons uiterste best voor. Kijk voor meer info op onze website www.echobabybreda.nl en maak online een afspraak. Kom met z’n 2 en of met vrienden en familie. Tot binnenkort bij EchoBabyBreda!

SLIM Assessments www.slimassessments.nl. Wij zijn een onafhankelijk assessmentbureau dat zowel de kandidaat als de organisatie ondersteunt in het verkrijgen van meer inzicht in de mogelijkheden van de betreffende kandidaat in het kader van in-, door- en uitstroom. Hierbij ligt onze focus op het achterhalen van wat iemand WEL kan (talentbenadering) en in mindere mate op wat iemand NIET kan (deficiëntiemethode). Dit vanuit de filosofie dat mensen succesvol zijn wanneer zij doen wat bij hun kwaliteiten past. Met onze zorgvuldige, klantgerichte werkwijze en de inzet van innovatieve en betrouwbare (online) test- en assessment instrumenten, garanderen wij dat u binnen enkele dagen (vaak nog sneller) beschikt over een betrouwbare, betaalbare beantwoording van uw vraag en een praktisch toepasbaar advies.

SIMS Internetmarketing www.sims.nu.Specifieke Internet Marketing Strategieën: uw producten of diensten op een verantwoorde manier onder de aandacht brengen op de plaatsen waar uw doelgroep zich op het internet begeeft? SIMS.nu Internet Marketing helpt u met het bepalen van uw online strategie. Met behulp van verschillende SEA en SEO elementen die voor uw bedrijf, branche, product en/of dienst relevant zijn wordt er gekeken naar een lange termijn oplossing. Dat doet SIMS door uw bedrijf onder de aandacht te brengen op de plekken waar uw doelgroep zich op het internet begeeft. Door middel van tekst en banner advertenties op Google, Gmail, Bing, Facebook, Marktplaats, Youtube, Apps, etc. Maar ook met meten: door het gedrag van de bezoekers van uw site goed te analyseren wordt er ingespeeld op onder andere trends. Het is belangrijk uw doelgroep te segmenteren zodat specifieke, persoonlijke benadering mogelijk is. En tot slot: converteren. Elke website of webwinkel het doel te converteren. SIMS Internet Marketing helpt u met het maken van doelstellingen en het bepalen van uw return on investments.

Hammenga Coaching biedt (loopbaan)coaching, outplacement en coaching bij stress- en burn-outklachten en wordt vertegenwoordigd door Bernadette Hammenga. ‘Ik help je je talenten, kwaliteiten en passies te ontdekken en daarmee de baan te vinden die bij je past. Daarnaast kan Ik je helpen binnen je werk of in je privéleven om te gaan met stress en een burn-out te voorkomen. Je kunt terecht bij mij als jij de baan zoekt die bij jou past. Een baan waarin je je talenten en kwaliteiten in kan zetten. Een baan waar je blij van wordt, waar je met plezier naartoe gaat, waar je gewaardeerd wordt voor hetgeen je doet. Ik kan je helpen je talenten, kwaliteiten en interesses inzichtelijk te maken en deze te vertalen naar mogelijke banen. Bovendien kan ik helpen je sollicitatienetwerkvaardigheden te verbeteren. Daarnaast kan het hebben van (niet passend) werk of juist het ontbreken van een baan, stress veroorzaken. Waar dit bij jou vandaan komt en hoe je hiermee om kunt gaan, onderzoek ik graag samen met jou. Hoe fijn is is het als jij op een gezonde manier jouw werk kan uitvoeren en lekker in je vel zit!’ Kijk voor meer informatie en aanbod op de website www.hammengacoaching.nl of (1) Bernadette Hammenga RL | LinkedIn

Binnenkort meer over onze laatste Toreniers…